btnClose
simcard

READY TO BOOST YOUR WORLD?

Vraag nu je gratis herlaadkaart aan and be part of the Red Bull World. Ready? Set? Go!


YOUR ACCESS TO THE WORLD OF RED BULL.


VRAAG NU JE GRATIS HERLAADKAART AAN!

ALWAYS CONNECTED TO THE WORLD.

Red Bull MOBILE is your connection to fun. Je kan niet alleen sms’en, bellen en surfen met je vrienden, je geniet ook van superexclusieve voordelen. Het is jouw toegangsticket tot de zinderende wereld van Red Bull.

10€

herlaadbeurt

15€

herlaadbeurt

15€ BELWAARDE – 50 MIN.
bellen naar alle netwerken

iconBONUS

image
5000 GRATIS SMS’JES naar alle netwerken

Onbeperkt
FACEBOOK & TWITTER

250 MB GRATIS
+ 1 GB WORLD OF RED BULLimage
0,30€/MIN, 0,08€/SMS
en 5€/150 MB - 10€/500 MB

TASTE THE EXPERIENCE.

Als Red Bull MOBILE-user overladen we je met de coolste games & apps, de zotste video’s en de vetste beats. Maak kans op tickets voor de grootste events of win een meet & greet met één van de Red Bull Heroes. What are you waiting for?

 • worb_detail

  The coolest events around the world

  Win tickets voor de vetste nationale en internationale events zoals de Red Bull Air Race of BC One. Ga naar de coolste workshops en initiatielessen of dance your ass off op de grootste Belgische festivals in de Red Bull Elektropedia Room.

  Gratis herlaadkaart aanvragen

 • worb_detail

  Red Bull Heroes

  Ervaar de kicks en thrills van Red Bull MOBILE, niet alleen op je gsm, maar ook in het echte leven. Wat dacht je van een Meet&Greet met één van de Red Bull Heroes? Sta oog in oog met Red Bull atleten zoals Seppe Smits. Go for it!

  Gratis herlaadkaart aanvragen

 • worb_detail

  Game on

  Als Red Bull MOBILE user speel je de coolste games en download je de vetste apps, helemaal gratis. Met Red Bull-games zoals X-Fighters, Kart-Fighter 3 en top EA-games verveel je je geen seconde!

  Gratis herlaadkaart aanvragen

 • worb_detail

  Beats & blips

  Geniet van je favoriete muziek via de Red Bull MOBILE Zone en ontdek de coolste DJ's en de nieuwste bands. Check de Red Bull Records, Featured Artist, Globalize Yourself Stereo of luister via Red Bull Radio naar funky beats, live-optredens, interviews en mixes.

  Gratis herlaadkaart aanvragen

 • worb_detail

  Your front row seat

  Dankzij Red Bull TV zit je op de eerste rij bij alle straffe Red Bull-events. Geniet non-stop van extreme sports en lifestyle, altijd en overal in superheldere beeld- en geluidskwaliteit vanop je smartphone!

  Gratis herlaadkaart aanvragen

 • worb_detail

  Welcome to
  the world of
  Red Bull

  Red Bull MOBILE is jouw toegangsticket tot de World of Red Bull. Ontdek via je smartphone de coolste games en apps, de zotste video's en de vetste beats. Je vindt er ook de nieuwste artists en maakt kans op tickets voor de grootste events en festivals.

  Gratis herlaadkaart aanvragen

Events

Meet & Greet

Apps & Games

Music

Red Bull TV

Red Bull Mobile Zone

READY TO BOOST YOUR WORLD?

Vraag nu je gratis herlaadkaart aan and be part of the Red Bull World.
Ready? Set? Go!

getsim