Als Red Bull MOBILE-user krijg je voor 10 euro 33 minuten belwaarde en 1000 gratis sms’jes naar alle netwerken. Herlaad je voor 15 euro, dan worden dat 50 minuten bellen, 5000 gratis sms’jes en 250 MB gratis surfen! Daarbovenop maak je onbeperkt gebruik van Facebook & Twitter en krijg je 1GB exclusieve toegang tot The World of Red Bull. Stap binnen in een wereld met de coolste games en apps, de zotste video’s en de vetste beats. Je ontdekt er de nieuwste artists en bands en maakt er kans op tickets voor de grootste events en festivals. What are you waiting for?

Bestel nu je gratis simkaart.

Zijn er nog vragen?

De meest gestelde vragen vind je hier.


BESTELLEN, ACTIVEREN & HERLADEN

Een simkaart kan je heel eenvoudig én gratis online bestellen via redbullmobile.be. Activeer en herlaad vervolgens om onmiddelijk van alle voordelen te genieten. Koop je liever je simkaart in een verkooppunt? Dat kan! Ga naar een Mobistar Center in jouw buurt en je beschikt onmiddelijk over een krediet van 10 euro (0,30€/MIN – 0,08€/SMS – 5€/150MB – 10€/500MB). Herlaad binnen de 31 dagen en geniet van alle Red Bull MOBILE voordelen!

Je Red Bull MOBILE-simkaart activeren is supersimpel! Steek je simkaart in je toestel en bel naar 5123.

Herlaad hierna je kaart om te kunnen genieten van al onze voordelen.

Dat kan! Vul dit formulier in. Al na 48 uur ontvang je een berichtje van je operator. Hierna kan je je Red Bull MOBILE-simkaart gebruiken. Welcome to the World of Red Bull!

Herladen kan zoals jij het wil. De makkelijkste manier is online. Maar het kan ook via gsm of via een Mobistar-verkooppunt.

Ontdek alle manieren om te herladen via www.redbullmobile.be/herladen.

ACTIES & PROMO’S

Ben je nog geen Red Bull MOBILE? Bestel dan snel een gratis simkaart voor 29/02/2016. Van zodra je deze ontvangen en geactiveerd hebt (door te bellen naar 5123), activeer je de promocode via #141#. Daarna herlaad je voor minstens 15€ en geniet je meteen van alle voordelen. Ook de 1GB extra!

Ben je wel al Red Bull MOBILE? Activeer dan de promo door te bellen naar #141#. Doe dit zeker voor 29/02/2016! Herlaad vervolgens voor 15€ of meer, en die 1GB is helemaal van jou.

Je geniet vanaf dan tot 12 herlaadbeurten lang elke maand van 1GB extra als je binnen de 31 dagen na je laatste herlaadbeurt terug herlaadt voor een bedrag vanaf 15€. Je 1GB is telkens 31 dagen geldig.

ONS AANBOD

Je kan altijd en overal in België gratis Facebook en Twitter gebruiken (max. 10GB – en dat is echt héél veel) bij elke herlaadbeurt vanaf 10 euro. Geldig om te surfen op de officiële mobiele sites van Facebook & Twitter of via de officiële apps.

Bij elke herlaadbeurt vanaf 15 euro, sms je gratis naar alle netwerken met een maximum van 5000 sms’jes die telkens 31 dagen gelden. Herlaad binnen de 31 dagen op opnieuw 5000 gratis sms’jes te ontvangen.

Als je een Red Bull MOBILE-simkaart gebruikt, krijg je gratis toegang tot de Red Bull MOBILE Zone. Dit is een platform dat zowel online of als app gebruikt kan worden.

The Zone is een portaal waarin je de coolste games, ringtones en wallpapers gratis downloadt. Daarnaast check je er de coolste DJ’s en de nieuwste bands dankzij de Red Bull Records, Featured Artist, Globalize Yourself Stereo of de Red Bull Radio. Daarbovenop geniet je non-stop van extreme sports en lifestyle, altijd en overal in superheldere beeld- en geluidskwaliteit vanop je smartphone dankzij Red Bull TV.

Dankzij Red Bull MOBILE ervaar je de kicks en thrills van Red Bull MOBILE, niet alleen op je gsm, maar ook in het echte leven. Wat dacht je van een Meet&Greet met één van de Red Bull Heroes? Sta oog in oog met Red Bull-atleten zoals Seppe Smits. Of win tickets voor de vetste nationale en internationale events zoals de Red Bull Air Race of BC One. Ga naar de coolste workshops en initiatielessen of dance your ass off op de grootste Belgische festivals in de Red Bull Elektropedia Room. Download de app in de Google Play Store of via iTunes.

Je belwaarde is tot 12 maanden na je laatste herlaadbeurt geldig. Om van je gratis voordelen te blijven genieten, herlaad je je simkaart binnen de 31 dagen na je laatste herlaadbeurt. Enkel zo blijf je onbeperkt sms’en, Facebooken en tweeten met al je vrienden.

Voor een herlaadbeurt van 10 euro krijg je 33 minuten belwaarde en 1000 gratis sms’jes. Herlaad je voor 15 euro? Dan worden dat 50 minuten belwaarde, 5000 gratis sms’jes en 250MB surfen. Daarbovenop maak je onbeperkt gebruik van Facebook en Twitter en krijg je 1GB toegang tot de Red Bull MOBILE Zone.

De tarieven en voordelen zijn geldig in België om te bellen en te sms’en naar alle Belgische netwerken, op elk moment van de dag, met uitzondering van speciale nummers. Je krijgt alle gratis voordelen bij je eerste herlaadbeurt en alle volgende herlaadbeurten binnen de 31 dagen. Je belwaarde blijft 12 maanden geldig.

Op reis? Check dan onze voordelig tarief voor surfen in het buitenland: Travel Data Daily. Voor maar 2 euro krijg je 5MB om te surfen. Vorm #123#, gevolgd door de beltoets om deze optie gratis te activeren, zowel in binnen- als buitenland. Tarieven om naar het buitenland te bellen of sms’en, vind je hier. Bel, sms of surf je vanuit het buitenland? Dan vind je onze tarieven hier.

INSTELLINGEN

In de meeste gevallen zal je GSM of smartphone automatisch geconfigureerd worden. Surf hiervoor naar hier om de automatische/begeleide configuratie van Red Bull MOBILE te starten, en de instellingen voor internet, 3G, MMS en e-mail op je toestel te plaatsen.

Wil je je toestel manueel instellen? Gebruik dan volgende gegevens: Toegangspunt/APN: mworld.be Gebruikersnaam/username: <geen> Paswoord/password: <geen> Proxy: 212.065.063.143 Proxy poort: 8080

De standaardpincode van je simkaart vind je terug op de brief die je kreeg bij je simkaart. Ben je deze brief kwijt? Neem dan contact op met onze klantendienst.

Heb je je pincode drie keer fout ingegeven? Dan heb je je pukcode nodig. Ook deze vind je op de brief die je kreeg bij je simkaart.

5555 is je automatisch en persoonlijk antwoordapparaat. Ben je niet bereikbaar? Dan neemt deze dienst het van je over. Gratis, ook vanuit het buitenland.

VERBRUIK

Heb je belwaarde, sms’jes of surfvolume over van je vorige herlaadbeurt? Herlaad dan binnen de 31 dagen en draag ze over! Bij een herlaadbeurt binnen de 31 dagen zijn de gratis sms’jes en MB verenigbaar met het aantal resterende sms'jes en MB, tot een maxium van 10.000 smsjes en 10 GB.

Vorm #123# gevolgd door de beltoets. Via optie 1 'budget', kan je alle informatie over je verbruik raadplegen.

Sms’jes of surfvolume te weinig binnen de 31 dagen? Geen nood! Want met de Red Bull MOBILE-voordeelbundels kom je nooit te kort. Al onze voordeelbundels vind je hier.

Nog vragen?

Bel 0495 95 95 00 of 02 745 95 00

Al Red Bull MOBILE-klant?
Bel dan naar 5000.

Of contacteer ons via Facebook: fb.com/redbullmobile

IBPT informatiefiches